Honor käyttöönotto-ohje

Käyttöönotto-ohje Honor 7, Honor 8 ja Honor 9 puhelimille.

Oletko hankkinut uuden Huawein Honor puhelimen ja tarvitset ohjetta puhelimen käyttöönottoon? Tässä ohjeessa käymme vaiheittain läpi Honorin käyttöönoton käynnistyksestä lähtien. Seuraa ohjeen vaiheita, joiden jälkeen uusi puhelimesi on käyttövalmis.

Ohjeen vaiheet voivat olla hieman eri järjestyksessä, kuin puhelimen käyttöönoton vaiheet, riippuen Honor-mallistasi ja Android-versiosta. Ohjeen kuvat on otettu Honor 7 puhelimesta.

Aseta sim-kortti paikalleen

Aluksi laita sim-kortti puhelimeen. Honor 7:ssä sim-korttipaikka sijaitsee takakannen alla. Honor 8 ja Honor 9:ssä sim-korttipaikka on puhelimen vasemmalla sivulla. Saat sim-korttitelakan auki painamalla puhelimen mukana tulleella työkalulla puhelimen vasemmassa laidassa olevaan reikään. Sekä Honor 7, 8 ja 9 toimivat pienimmällä nano-sim-kortilla. Kaikkien suomalaisten operaattorien sim-kortit ovat nykyään niin sanottuja trio-sim-kortteja, eli sim-kortista on mahdollista irrottaa kaikki kolme-sim-kortti kokoa. Jos nykyinen sim-korttisi on liian iso, tarkista saako kortista painettua nano-sim-kortin irti. Jos kortti on vanhanmallinen, eikä siitä saa sopivan kokoista, tilaa uusi sim-kortti omalta operaattoriltasi.

Honor Sim-korttien koot

Käynnistä Honor

Aluksi käynnistä Honor puhelimesi painamalla puhelimen oikealla sivulla olevaa virtanäppäintä hetken aikaa. Honor logo näkyy ruudulla ja puhelin lataa hetken aikaa.

Syötä pin-koodi

Syötä sim-korttisi pin-koodi ja paina lopuksi näppäimistön oikean alalaidan nuolipainiketta.

Syötä pin-koodi Honor

Valitse kieli

Valitse haluamasi puhelimen kieli. Suomen kieli löytyy suomeksi nimellä ”Suomi”. Saat vaihdettua kieltä pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin. Paina ”Seuraava”. Jos puhelin kysyy ”Use Google’s location service?”, suosittelemme hyväksymään tämän, eli painamaan ”Agree”. Sijaintipalvelun avulla voit esimerkiksi jäljittää Honorisi jos se katoaa.

Hyväksy Google sijaintipalvelu  Valitse Honorin kieli

Wi-Fi asetukset

Halutessasi voit yhdistää Honorin langattomaan Wi-Fi-verkkoon, eli esimerkiksi kodin langattomaan verkkoon. Jos puhelinliittymääsi sisältyy rajaton netin käyttö, voit ohittaa tämän vaiheen painamalla ”Ohita”. Jos haluat yhdistää langattomaan verkkoon, paina listasta oikean verkon nimeä ja syötä tämän jälkeen verkon suojausavain.

Honor Wifi-asetukset

Hyväksy käyttöehdot

Seuraavaksi sinun tulee hyväksyä Huawein käyttöehdot. Laita valinta kohtaan ”Hyväksyn” ja paina ”Seuraava”. Halutessasi voit lukea lisää käyttöehdoista painamalla ”Tietoja projekt.”.

Huawein käyttöehdot

Google-tilin lisääminen

Honor kysyy ”Onko sinulla jo Google-tili?”. Jos sinulla on jo Google-tili, esimerkiksi Gmail-sähköposti, voit kirjautua sisään Google-tilillesi painamalla ”Kyllä”. Jos sinulla ei ole vielä Google-tiliä paina ”Ei”.

Google-tili Honor

Jos painoit ”Ei”, Honor kysyy haluatko hankkia uuden Google-tilin. Voit painaa tästä vielä ”Ei nyt” ja luoda Google-tilin myöhemmin. Katso ohjeet Google-tilin luomiseen tästä.

  Honor käyttöönotto valmis

Onneksi olkoon! Honor puhelimesi käyttöönotto on nyt valmis. Hauskoja hetkiä uuden Honor puhelimesi kanssa.

Jos tarvitset käyttöönoton jälkeen varsinaisen käyttöohjeen Honor älypuhelimellesi, katso seuraavat linkit: Honor 7 käyttöohje, Honor 8 käyttöohje ja Honor 9 käyttöohje.

Jätäthän viestiä kommentti-kenttään jos huomaat ohjeessa virheitä tai haluat jättää palautetta.

MAINOKSET

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 ajatuksia aiheesta “Honor käyttöönotto-ohje”