Näytön tallennus iPhonella

Ohje iPhonen näytön tallentamiseen videolle.

Oletko joskus miettinyt onko iPhonen näyttöä mahdollista nauhoittaa videona? Kyllä, se on mahdollista ja ei vaadi erikseen ladattavaa sovellusta App Storesta. Näytön nauhoitus on tärkeää mm. kun teet esimerkiksi pelivideoita, tallennat tositteita, taikka ihan muuten vaan otat hyödyn omasta laitteestasi irti. Tarvitset vain IOS 11.2 käyttöjärjestelmän, joka on kirjoitushetkellä IOS:in uusin käyttöjärjestelmä.

iPhone näytön tallennus

Valitse ensin Asetukset. Tämän jälkeen valitse Ohjauskeskus alla olevan kuvan mukaisesti,
iPhone asetukset

Seuraavasta valikosta valitse Muokkaa säätimiä. Eteesi aukeaa vaihtoehtoinen valikko, josta voit mm. muokata ohjauskeskusta valitsemalla sinne erilaisia säätimiä esimerkiksi herätyskellon taikka muistiinpanot.

Kun olet valinnut muokkaa säätimiä valikon, voit lisätä ohjauskeskukseen pikareittejä. Valitaan seuraavaksi Näyttötallennus

Kun olet valinnut Näyttötallennus pikatien, niin tämä tulee näkyviin Sisällytä- valikon alle, josta löytyy käytössäsi olevat säätimet.

Nyt olet lisännyt apin jolla voit nauhoittaa puhelimesi näyttöä videoksi. Seuraavaksi avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä puhelimen näyttöä alhaalta ylöspäin. Eteesi aukeaa allaolevan kuvan mukainen valikko, josta löytyy myös näytönnauhoituksen symboli.

Näytönnauhoituksen symboli löytyy tästä ylläolevasta kuvasta alimpana. Kun painat symbolia, niin näytöntallennus alkaa kolmen sekuntin päästä. Punainen banneri tulee näkyviin puhelimen näytön yläosaan. Kun haluat lopettaa tallennuksen paina punaisesta bannerista ja valitse lopeta. Video tallentuu automaattisesti Kuvat- kansioosi.

MAINOKSET

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 ajatuksia aiheesta “Näytön tallennus iPhonella”