Playstation 4 pelaaminen tietokoneen kautta

Onko TV-ruutusi varattu muuta kuin pelaamista varten? Eikö taloudessasi ole toista TV:tä, jolla voisit pelata? Playstationissasi on ominaisuus, jolla voit etähallita järjestelmää ja pelata suoraan vaikka tietokoneen ruudulta. Windows PC ja  MacOS-käyttöjärjestelmällä voit pelata Playstation pelejäsi tietokoneesi kautta käyttäen Playstationin omaa ohjainta. Tämä on käyttömukavuuden kannalta todella hyvä ominaisuus. Seuraa näitä neljää askelta, joiden jälkeen voit pelata playstationia tietokoneella.

 Aloita Playstation pelaaminen tietokoneella

 1.  Varmista ensin, että PS4 on asetettu tililläsi ensisijaiseksi konsoliksi ja että etäkäyttö on otettu käyttöön sekä yhteysasetuksissa että virransäästöasetuksissa. Tämän voit tarkistaa seuraavan polun mukaisesti: Asetukset->Käyttäjätietojen hallinta->Aktivoi ensisijaisena PS4-järjestelmänäsi.
  Katso myös virransäästöominaisuudet seuraavan polun mukaisesti: Asetukset->Virransäästöasetukset->Aseta lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet. Nyt vahvista auenneesta näkymästä seuraavat kohdat -> pysy yhteydessä internettiin ja Salli PS4-käynnistäminen verkosta. Viimeisenä tarkista vielä Etäkäyttöyhteyden asetukset. Nämä löytyvät myös asetuksista: Asetukset->Etäkäyttöyhteyden asetukset. Valitse Ota etäkäyttö käyttöön ja laita myös tämän pääasetuksen alapuolella oleva Yhdistä suoraan PS Vita / PS-TV järjestelmällä- asetus päälle.
 2.  Lataa tietokoneesi käyttöjärjestelmään sopiva Remote Play– ohjelmisto täältä -> httpss://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/fi/index.html
  Playstation 4 etäkäyttö tietokoneella
  Yhdistä ohjelman asennuksen jälkeen Playstation4 -ohjain tietokoneeseen USB-kaapelilla.
 3. Avaa tietokoneella PS4 Remote Play ja valitse Käynnistä tai paina ohjaimen OPTIONS-näppäintä.
  Playstation pelaaminen tietokoneella
 4. Kirjaudu tietokoneellasi PS4 Remote Play- ohjelman kautta sisään Sony Entertainment Network -tiliisi. Siinä kaikki! Nyt voit pelata suosikki pelejäsi tietokoneesi ruudulta, kun varsinainen TV on varattuna taloudesi muille jäsenille.
  Playstation pelaaminen tietokoneen kautta

HUOM: Remote Play toimii vain samassa Wi-Fi-verkossa missä konsoli ja tietokone ovat. Kantama riippuu reitittimestä, rakennusmateriaaleista ja nettiyhteydestä. Tässä testissä käytimme Elisan 4G mobiiliyhteyttä ASUS-reitittimessä, Macbook Pro-tietokonetta ja Playstation 4 Pro- pelikonsolia. Testissä pelaaminen onnistui tietokoneella todella sujuvasti, eikä viivettä ohjaimen painalluksesta liikkeiden näkymiseen tietokoneen ruudulla ollut juuri lainkaan. Playstation pelaaminen tietokoneessa sopii todella hyvin tilapäiseen pelaamiseen, kun normaali TV on varattuna. Teimme testin normaalissa puurakenteisessa omakotitalossa, jossa on kaksi kerrosta. Pelaaminen onnistui jopa yläkerrassa ja kantama oli n. 20 m.

Aina kun haluat käyttää Remote Play- ominaisuutta, käynnistä tietokoneeltasi ko. ohjelma ja liitä Playstation4- ohjain tietokoneen USB-porttiin. Mikäli olet tehnyt kaikki tässä ohjeessa olevat muutokset, Playstation käynnistyy, kun painat PS-näppäintä.

Kiitos että luit ohjeemme Playstation 4 pelaaminen tietokoneen kautta. Muista jättää palautteesi kommentti-kenttään. Voit myös osallistua Playstation-aiheisiin keskusteluihin keskustelufoorumillamme.

MAINOKSET

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 ajatuksia aiheesta “Playstation 4 pelaaminen tietokoneen kautta”