Puhelimen tai tabletin näyttö sammuu liian nopeasti?

Puhelimen tai tabletin näyttö sammuu liian nopeasti? Tässä ohjeessa neuvotaan, miten voit muuttaa näytön sammumisen viivettä.

Android-puhelimissa ja tableteissa on oletuksena lepotila- eli virransäästöominaisuus, joka sammuttaa näytön kun laite on ollut käyttämättä tietyn ajan. Ominaisuus nimensä mukaisesti säästää virtaa ja pidentää akun kestoa, mutta monesti voi tuntua, että näytön sammumisen viive on turhan lyhyt. Seuraa alla olevia muutamaa vaihetta näytön sammumisen viiveen kasvattamiseksi.

  1. Avaa Asetukset
  2. Selaa ja avaa asetuksista näytön asetukset. Riippuen laitteen merkistä, asetukset voivat olla nimellä ”Näyttö” tai ”Näytön asetukset”. Jos sinulla on Huawein puhelin tai tabletti ja et näe näytön asetuksia valikossa, paina asetusten yläreunassa olevaa ”Kaikki”-painiketta.
  3. Valitse valikosta kohta ”Lepotila” tai ”Siirtyminen virransäästöön”. Myös tämä asetus voi olla hieman eri nimellä eri Android-laitteissa. Esimerkiksi Huawein puhelimissa asetus on ”Lepotila”-nimellä ja OnePlus-puhelimissa nimellä ”Siirtyminen virransäästöön”.
  4. Valikossa on vaihtoehtoja viidestätoista sekunnista puoleen tuntiin.Valitse haluamasi viive, jonka jälkeen näyttö sammuu, kun laite on käyttämättä.Puhelimen tai tabletin näytön sammumisen viive

Kiitos että luit ohjeemme. Jätäthän kysymyksesi ja palautteesi kommentti-kenttään.

MAINOKSET

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 ajatuksia aiheesta “Puhelimen tai tabletin näyttö sammuu liian nopeasti?”