Snapchatin sijaintitiedon piilottaminen

Snapchat lisäsi viime vuonna sovellukseensa ominaisuuden, joka mahdollistaa Snapchat kaverien seuraamisen kartalla. Tämä voi olla hauska ja hyödyllinenkin ominaisuus, mutta oman yksityisyyden kannalta tämä ei ole välttämättä haluttu juttu. Oletuksena sijainnin jakaminen ei ole päällä, mutta tämä asetus kannattaa tarkistaa jos haluat olla varma, että omaa sijaintiasi ei näytetä Snapchatissä. Asetus kannattaa myös tarkistaa lapsen puhelimesta. Käytännössä jos asetus on päällä, Snapchat päivittää sijaintisi kartalle aina kun sovellus avataan. Vaikka poistat oman sijaintiedon käytöstä, näet silti edelleen sijaintinsa jakaneiden Snapchat kaverien sijainnin kartalla.

Voit piilottaa sijaintitiedon seuraavasti:

  1. Avaa Snapchatin kameranäkymä
  2. Tee kahdella sormella pinsettiliike, eli vedä sormia toisiaan kohti
  3. Näet karttanäkymän ja kaikkien Snapchatissä sijaintinsa jakaneiden kavereiden sijainninSnapchat kartta
  4. Paina sovelluksen oikeasta yläkulmasta asetukset-painiketta (hammasratas)
  5. Voit nyt kytkeä sijainnin jakamisen kokonaan pois käytöstä laittamalla valinnan kohtaan Haamutila. Halutessasi voit myös jakaa sijaintisi vain tietyille Snapchat kavereille, esimerkiksi perheenjäsenille jättämällä haamutilan valitsematta ja painamalla alempaa kohtaa Valitse kaverit…
    Snapchat sijainti
  6. Siinä kaikki! Nyt sijaintisi näkyy Snapchatissä vain haluamillesi henkilöille.

Kiitos että luit ohjeemme ”Snapchatin sijaintitiedot piilottaminen”. Muista jättää palautteesi ohjeesta kommenttikenttään. Voit myös osallistua keskusteluun foorumillamme.

MAINOKSET

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Sinun on hyväksyttävä GDPR:n mukaiset ehdot

*

I agree