Viestien edelleenlähettäminen Android-puhelimella

Saitko ystävältäsi viestin, hauskan kuvan tai videon? Haluatko lähettää kiertoviestin eteenpäin? Voit edelleenlähettää viestejä, kuvia ja videoita, saitpa ne sitten perinteisenä tekstiviestinä, WhatsAppissa tai Messenger-sovelluksessa.
Alla ohjeet viestien edelleenlähettämiseen Android-puhelimella tai tabletilla.

Tekstiviestien edelleenlähettäminen

Tekstiviestin edelleenlähettäminen Android-puhelimella tai tabletilla on helppoa ja nopeaa. Kun saat tekstiviestin tai multimediaviestin, jonka haluat lähettää eteenpäin, avaa viestin sisältävä keskustelu puhelimessasi.

Paina pitkään viestin päältä. Viestin päälle aukeaa valikko. Paina valikosta Lähetä edelleen. Pääset nyt valitsemaan kenelle haluat välittää tekstiviestin eteenpäin.

Tekstiviestin edelleenlähettäminen

WhatsApp-viestin edelleenlähettäminen

Voit välittää WhatsAppissa saamasi viestin, kuvan tai videon eteenpäin. Avaa keskustelu, josta edelleenlähetettävä WhatsApp-viesti löytyy. Paina pitkään viestin, kuvan tai videon päältä. Sovelluksen yläreunaan ilmestyy valikko. Paina valikosta oikealla osoittavaa nuolta (toinen painike oikealta). Voit nyt valita ryhmän tai henkilön, jolle haluat edelleenlähettää WhatsApp-viestin.

WhatsApp-viestin edelleenlähettäminen

Messenger-viestin edelleenlähettäminen

Avaa Facebook Messenger-sovellus ja keskustelu, josta haluat lähettää viestin eteenpäin. Paina pitkään edelleen lähetettävän viestin päältä. Sovelluksen alalaitaan avautuu valikko, josta voit kopioida, välittää tai poistaa Messenger-viestin. Paina Välitä-painiketta. Näet listan Messenger-keskusteluista. Paina sen yhteystiedon, jolle haluat välittää viestin, oikealta puolelta Lähetä.

Messenger-viestin edelleenlähettäminen

Kiitos että luit ohjeemme ”Viestien edelleenlähettäminen Android-puhelimella”. Muista jättää palautetta ohjeesta ohjeen alle kommentti-kenttään. Voit osallistua myös keskusteluun foorumillamme.

MAINOKSET

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 ajatuksia aiheesta “Viestien edelleenlähettäminen Android-puhelimella”